Hubungi Kami
an image
Urusetia Yayasan LTAT
Lembaga Tabung Angkatan Tentera
Tingkat 2, Bangunan LTAT
Jalan Bukit Bintang
55100 KUALA LUMPUR
Email: ywp@ltat.org.my

Phone1: 603 - 2148 9777
Phone2: 603 - 2148 6166Yayasan LTAT ialah sebuah yayasan yang ditubuhkan bersama oleh Syarikat-Syarikat Kumpulan LTAT yang diterajui oleh Boustead Holdings Berhad.

Objektif utama penubuhan Yayasan ini ialah untuk mengumpulkan seberapa banyak dana yang boleh dari kalangan Syarikat-Syarikat Kumpulan LTAT untuk ditawarkan sebagai biasiswa kepada anak-anak anggota ATM yang sedang berkhidmat dan yang telah bersara yang mencapai kejayaan cemerlang di dalam peperiksaan-peperiksaan seperti UPSR dan PMR.

aTerkini

Majlis pelancaran YWP telah disempurnakan oleh YAB Dato' Sri Mohd Najib Bin Tun Hj. Abdul Razak pada 4 Mei, 2000. Semasa pelancaran Yayasan tersebut, YAB Dato' Sri Mohd Najib telah memaklumkan bahawa beliau amat berterima kasih kepada Kumpulan Syarikat-Syarikat LTAT kerana telah pro-aktif untuk membantu anggota-anggota ATM untuk mendorong anak-anak mereka cemerlang dalam pembelajaran masing-masing. Ini adalah selaras dengan hasrat beliau supaya anak-anak anggota ATM bersama dapat memajukan diri mereka untuk meningkatkan taraf hidup keluarga dan memajukan negara.